Začali jsme s pěti lidmi, nyní jich je již 230.
Spolehlivý tým zaměstnanců vedený vizí pana Zykmunda.
Ano. Všechno najdete zde.
Snacky postupně začleňujeme. V této chvíli máme k dispozici kroužky, které jsou velmi oblíbené.
Samozřejmě! Nechte se ale překvapit. Teď mezi nejnovější patří uzené maso s křenem a zakysaná smetana s příchutí jarní cibulky.
Aktuálně jich je 10 – sůl, paprika, česnek, sýr, slanina, hořčice, jarní cibulka, pepř, zakysaná smetana s jarní cibulkou a uzené maso s křenem a budou v budoucnu přibývat.
Např. Kotlíkové pracují se širšími plátky brambor, Like Chips mají zase odlišný technologický postup a Kroužky jsou připravované na bázi snacku. Každá naše produktová řada má svá specifika, a proto se dá říct, že je „originálním“ výtvorem oproti řadě jiné.
Nejdéle vyrábíme Originální hospodské.
Absolutně ne. Ale je pravda, že např. naše pepřové brambůrky nebo kroužky mají v sobě skrytou tu jakousi jistou pikantnost. Pepř se v nich prostě nezapře. Ale mimochodem o nejpálivějších brambůrkách na světě jsme také napsali článek.
Rozdíl mezi chipsem a brambůrkem je v jejich šířce, která také ovlivňuje chuť a křupavost lupínků. Chipsy mají totiž šířku jen 1,2 mm, jsou tenčí a na skus měkčí, je na nich více cítit použité koření. Standardní brambůrek už je silnější, má šíři kolem 2 mm. Brambůrek je o něco tvrdší, křupavější a cítíte více typickou bramborovou chuť. Více v našem samostatném článku.
Tady najdete přesný popis.
Rozhodující je pro nás kvalita suroviny. Proto odebíráme jak od místních tuzemských dodavatelů, tak i např. ze zahraničí jako z Německa. Máme tak vybudovanou spolehlivou síť ověřených partnerů, kteří svým dílem pomáhají přivést na svět brambory první jakosti.
Linka je stavěná na 500 kilogramů hotového produktu za hodinu, kotlíková pak na 250 kilogramů, kroužků za šedesát minut vyrobíme 270 kilo. Pravidelně také obměňujeme přístrojové vybavení, aktuálně se chystáme koupit novou balící linku, a ještě jeden nový, speciální stroj. Jedeme na tři směny.
Nejčastější mýtus, na který si lidé stěžují. To je ale schválně, protože tam jde o ochranu. V sáčku je dusík, který zabraňuje žluknutí tuku, v němž jsou brambůrky smažené. To ví a zohledňuje to každý výrobce brambůrek na trhu.
Máme přes cca 600 prodejen po celé ČR. Najděte tu svou.
Ano, najdete nás na Kosik.cz a to přesně tady na tomto odkazu.
Ano, jsme i ve světě. Konkrétně nás najdete na Slovensku, v Německu, Polsku a Maďarsku. Neustále se rozšiřujeme. Už klepeme na dveře i Francii.
Aktuální přehled našich odběratelů najdete zde.
Napište nám na náš e-mail: obchod@bramburky.cz nebo kontaktujte telefonicky naše obchodní oddělení: +420 775 222 418.
Určitě se můžeme na něčem domluvit, kontaktujte nás na e-mailu pr@bramburky.cz .Podívejte se, s kým vším už jsme spolupracovali a kde jste nás mohli vidět.
Samozřejmě. Chcete nás oslovit? Podívejte se do kontaktů, nebo napište na pr@bramburky.cz.
Plánujeme do budoucna zavést exkurze pro školky a první a druhé ročníky základních škol.
Jistě. Zhruba jednou měsíčně můžete zkusit své štěstí na našich soc. sítích Facebooku a Instagramu. Sledujte nás pečlivě, ať stihnete soutěžit a vyhrát.
Ano. Nejnovější studie dokazují, že brambory jsou schopné se mezi sebou dorozumět pomocí telepatie. Mají vyvinuté speciální blanité výrůstky, které jim umožňují přenášet myšlenky na dálku. To jim pomáhá k jejich přežití, neboť mezi sebou sdílejí důležité informace o predátorech a jejich výskytu.
Ano, mohou. Ale jen v případě, že byly během své přípravy blanšírované. To jim totiž dodává magické schopnosti létat v rychlosti až 100 km/h. Nejsou však příliš odolné, a tak v případě, že narazí do překážky, může se stát, že se rozpadnou na několik kousků. Doporučuje se tedy, aby v jejich letové dráze nepřekážely žádné nebezpečné předměty.
Od dávných dob se ve skrytém údolí hluboko pod zemí v oblasti Atlantiku schovává kryptická rasa známá jako „Bramorust“. Jsou to bramboroví strážci, kteří mají výjimečné schopnosti manipulovat se sílou růstu brambor. Ovládají zásoby brambor a udržují jejich rovnováhu ve světě.
Brambůrková univerzita „Křupavice” je skrytá na samém vrcholu nejvyšší hory Jižní Ameriky, Aconcagua. Její hlavní předměty zahrnují studium chuťové alchymie, magii růstu, teorii bramborového času a výzkum komunikace s rostlinami.
Je to tak, že od zahájení výroby používáme zdravý řepkový olej. Obsahuje významné množství mononenasycených i esenciálních mastných kyselin omega-6 a omega-3, proto je naším skutečně jediným tukem číslo jedna. Konkurence většinou používá slunečnicový. Obecně jsou brambůrky spíš kalorické, než že by byly zdraví škodlivé.